Politica de confidentialitate

1.1. Asumarea raspunderii

Addict Shopping SRL in calitate de autor, proprietar si unic administrator al site-ului www.shoppingaddict.ro face eforturi sustinute pentru securizarea informatiilor furnizate de utilizatori in timpul navigarii pe site.

Respectarea caracterului privat al informatiilor culese de la utilizatori, inclusiv cele cu caracter personal, a condus la crearea si aplicarea prezentului acord de confidentialitate.

Accesul, vizitarea si utilizarea oricaror facilitati oferite de site-ul www.shoppingaddict.ro se supune prezentei “Politici de Confidentialitate” si “Termenilor si Conditiilor de Utilizare”, motiv pentru care va recomandam sa accesati periodic aceste sectiuni ale site-ului pentru a ramane la curent cu actualizarile efectuate.

Addict Shopping SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestor sectiuni fara o notificare prealabila, in concordanta cu legislatia in vigoare.

ADDICT SHOPPING SRL

RO43888298

J23/1557/2021

COM.GRUIU

1.2. Ce date prelucram despre dumneavoastra si in ce scop

Addict Shopping SRL poate colecta date cu caracter personal prin intermediul site-ului www.shoppingaddict.ro doar cu acordul dumneavoastra si numai daca le furnizati in mod voluntar, prin urmatoarele formulare disponibile pe site:

  • formularul de contact (https://shoppingaddict.ro/contact) colecteaza numele si adresa de e-mail ale expeditorului si le utilizeaza strict in scopul facilitarii comunicarii, pentru a transmite mesajul expeditorului catre adresa contact@shoppingaddict.ro si pentru a permite destinatarului (Addict Shopping SRL) sa raspunda. Aceste mesaje sunt stocate pe serverul care gazduieste site-ul www.shoppingaddict.ro pe perioada mentinerii comunicarii prin e-mail intre expeditor si addict shopping SRL. Aceste date nu sunt transferate in afara teritoriului Romaniei.
  • formularul de comanda din cadrul magazinului online (https://shoppingaddict.ro), necesar ca interfata intre client (utilizatorul site-ului) si furnizor (Addict Shopping SRL), colecteaza adresa de e-mail a clientului, in vederea transmiterii notificarilor referitoare la statusul comenzii si datele financiar-contabile impuse de legislatie, in vederea emiterii facturii catre client. De asemenea, formularul colecteaza adresa de destinatie a produselor achizitionate de client, in vederea livrarii acestora prin serviciile partenere de curier rapid. Clientii recurenti au posibilitatea de a solicita pastrarea datelor de facturare si livrare anterioare, in vederea facilitarii comenzilor viitoare.
    • formularul de retur (https://shoppingaddict.ro/retur), necesar pentru gestiunea returului de produse, conform legislatiei in vigoare;
    • formularul de abonare la newsletter colecteaza adresa de e-mail a abonatilor care opteaza pentru primirea periodica de informatii referitoare la produsele noastre. Aceste date sunt transferate catre serviciul online Mailchimp, a caror politica de confidentialitate este disponibila aici. Aceste date pot parasi sub un protocol de criptare spatiul Uniunii Europene.

1.3. Securitatea si transferul datelor cu caracter personal

Addict Shopping SRL utilizeaza metode, proceduri de lucru si tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal transmise de vizitatori, in timpul utilizarii site-ului www.shoppingaddict.ro.

Datele cu caracter personal trimise de utilizatori in mod voluntar se colecteaza utilizand o conexiune SSL 256 bit criptata si sunt arhivate pe perioada utilizarii pe servere interne si externe securizate.

Addict Shopping SRL face toate demersurile justificabile comercial pentru a proteja datele colectate si investeste in aplicarea noilor tehnologii pentru mentinerea sistemelor hardware si software utilizate la un nivel cat mai inalt de securitate.

Addict Shopping SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre alti terti in afara celor mentionati la sectiunea „Ce date prelucram despre dumneavoastra si in ce scop” doar in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: operarea site-ului, a magazinului si a tranzactiilor cu carduri sau conformarea la rigorile legii. In aceste cazuri vor fi furnizate catre terti doar datele cu caracter personal necesare indeplinirii obiectului solicitat si vor intra sub influenta acordurilor de confidentialitate si securitate ale partenerilor nostri.

Addict Shopping SRL nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

In prezent, transferul datelor cu caracter personal colectate prin site-ul www.shoppingaddict.ro se poate realiza catre urmatorii terti:

  • serviciul de gazduire web strict in scopul gazduirii bazelor de date aferente site-ului si magazinului onlines
  • serviciul marketing pentru transmiterea ocazionala de noutati catre utilizatorii care au optat pentru abonare.
  • Furnizorilor de produse in vederea procesarii comenzilor plasate de catre clienti si a gestiunii retururilor
  • Serviciului de facturare – pentru gestiunea documentelor financiar-contabile solicitate de legislatie pentru comercializarea produselor listate in magazin

1.4. Colectarea datelor anonime

Addict Shopping SRL poate colecta date anonime referitoare la traficul si comportamentul vizitatorilor pe paginile site-ului shoppingaddict.ro, date rezultate in urma navigarii. Aceste date sunt transmise de browser-ul utilizatorului, in urma accesarii anumitor pagini din cadrul site-ului shoppingaddict.ro.

In calitatea de unic administrator, Addict Shopping SRL poate prelucra aceste date in urmatoarele scopuri:

  • pentru a imbunatati securitatea accesului.
  • pentru a imbunatati accesul si a va furniza un serviciu cat mai bun.
  • pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
  • pentru realizarea de analize si rapoarte statistice

1.5. Cookie-uri

Un cookie este un fisier text foarte mic care este controlat de browser-ul de internet al utilizatorului si care stocheaza un numar de identificare care diferentiaza un vizitator al site-ului de alti vizitatori.

Fișierele cookie din categoria “Necesare” sunt indispensabile functionarii magazinului. Prin refuzarea acestor cookie-uri, utilizatorii site-ului nu vor putea plasa comenzi in magazinul online.

CookieDescriere
__Secure-3PAPISIDCookie de analiză trafic Google.
__Secure-3PSIDCookie de analiză trafic Google.
_gaCookie de analiză trafic Google.
_gat_gtag_UA_193544391_1Cookie de analiză trafic Google.
_gidCookie de analiză trafic Google.
1P_JARCookie de analiză trafic Google.
APISIDCookie de analiză trafic Google.
CONSENTCookie de analiză trafic Google.
cookielawinfo-checbox-analyticsAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Analytice”.
cookielawinfo-checbox-functional Cookie-ul este setat de consimțământul cookie GDPR pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Funcționale”.
cookielawinfo-checkbox-necessaryAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-urile sunt folosite pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Necesare”.
DVCookie de analiză trafic Google.
HSIDCookie de analiză trafic Google.
mailchimp_landing_siteCookie setat de abonarea la newsletterul nostru.
NIDCookie de analiză trafic Google.
OGPCCookie de analiză trafic Google.
OTZCookie de analiză trafic Google.
SAPISIDCookie de analiză trafic Google.
SEARCH_SAMESITECookie de analiză trafic Google.
SIDCookie de analiză trafic Google.
SSIDCookie de analiză trafic Google.
viewed_cookie_policyCookie-ul este setat de pluginul GDPR Cookie Consent și este utilizat pentru a stoca dacă utilizatorul a consimțit sau nu utilizarea cookie-urilor. Nu stochează date personale.
woocommerce_cart_hashDetermină conținutul coșului de cumpărături
woocommerce_items_in_cartDetermină conținutul coșului de cumpărături.
woocommerce_recently_viewedAjută la afișarea produselor recent vizualizate.
wordpress_logged_inCookie utilizat pentru a detecta utilizatorii autentificați în site.
wordpress_sec_
wordpress_test_cookieVerifică dacă cookie-urile sunt activate în browser pentru a oferi utilizatorilor o experiență de utilizare adecvată. Acest cookie este utilizat pe front-end, chiar dacă nu sunteți autentificat.
wp_woocommerce_sessionConține un cod unic pentru fiecare client, astfel încât să știe unde să găsească datele despre coș în baza de date pentru fiecare client.

1.6. Drepturile dumneavoastra

Dreptul de a va retrage consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea de catre Addict Shopping SRL a datelor cu caracter personal oferite de catre dvs prin site-ul www.shoppingaddict.ro.

Dreptul la acces la datele personale pe care le colectam si / sau prelucram despre dvs. In urma unei solicitari, in cazul in care colectam date personale referitoare la dvs., va vom oferi o copie a datelor dumneavoastră personale, in format electronic, catre adresa de e-mail specificata de dvs.

Dreptul la rectificarea datelor personale, in baza unui temei exprimat de solicitant (erori de redactare, schimbarea datelor, completari etc).

Dreptul la ștergerea datelor personale dacă aceste date nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, iar arhivarea lor nu este solicitata de legislatia in vigoare. De asemenea, puteti solicita stergerea datelor in situatia in care v-ati retras deja consimtamantul pentru prelucrarea datelor personale sau datele deja colectate au fost obtinute fara consimtamantul dvs.

Dreptul la restricționarea prelucrării cand se aplica unul dintre urmatoarele cazuri:

  • pe perioada remedierii eventualelor erori care privesc datele dvs, in cazul in care ne sesizati existenta unor astfel de situatii;
  • atunci cand solicitati incetarea prelucrarii datelor, dar nu doriti si stergerea acestora;
  • in alte situatii in care este necesara verificarea / rectificarea acestor date.Dreptul la opoziție fata de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertătile dvs. fundamentale prevaleaza fată de acest interes.

Dreptul de a nu face obiectul unei proceduri de prelucrare automată a datelor dvs.

Dreptul la portabilitatea datelor personale – va putem furniza datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acestea sa fie portate direct catre un alt operator de date, in baza consimtamantului pe care l-ati acordat acestuia.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa institutiilor abilitate sa va reprezinte drepturile, conform legislatiei in vigoare:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

In vederea rezolvarii oricarei sesizari cu privire la modul in care sunt colectate / prelucrate datele dvs. va incurajam sa ne contactati direct, iar noi vom depune toate eforturile necesare pentru a va asigura pe care amiabila exercitarea drepturilor descrise mai sus. Datele noastre de contact sunt:

ADDICT SHOPPING SRL

+40 786 233 428

contact@shoppingaddict.ro

1.7. Alte informatii

Politica de Confidentialitate precum si Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site consideram ca sunt suficiente pentru a va asigura de seriozitatea si responsabilitatile pe care ni le asumam prim intretinerea acestui site. Cu toate aceste trebuie precizat faptul ca exista si metode alternative la plasarea si finalizarea comenzilor online.

Comenzile se pot plasa si telefonic, unde, in mod sigur, unul din reprezentantii shoppingaddict.ro va va asigura tot suportul necesar finalizarii comenzii.

In cazul in care aveti orice fel de nelamuriri sau precizari cu privire la Politica de Confidentialitate si Securitate sau doriti sa fiti informat despre datele cu caracter personal ce va privesc nu ezitati sa ne contactati prin una din metodele puse la dispozitie:

+40 747 127 703

office@shoppingaddict.ro